Diensten

Coaching

Het coachingstraject voor docenten, ouders of coaches in het omgaan met (hoog)begaafde tieners en ze helpen zichzelf te ontdekken, stimuleren van autonomie en relatie opbouwen kan in overleg ingepland worden.

Het traject bevat 8-12 bijeenkomsten van een uur en begeleiding tussentijds via telefoon of mail.

Voor meer informatie bel 06-57 61 63 81 of gebruik het contactformulier.

Trainingen voor docenten

Willeren geeft POP- en TOP-trainingen in samenwerking met www.stichtinglerenmotiveren.nl. Op deze site zijn in-house trainingen voor scholen of individuele trainingen voor docenten te boeken. Meestal worden de workshops gegeven in samenwerking met psycholoog/bedrijfskundige/journalist Priscilla Keeman.

Workshops

Workshops over Hoogbegaafdheid en Onderpresteren en Executieve Functies in de Klas kun je boeken via www.stichtinglerenmotiveren.nl. Meestal worden de workshops gegeven in samenwerking met psycholoog/bedrijfskundige/journalist Priscilla Keeman.

POP voor tieners

Het Persoonlijk OntwikkelingsPlan helpt de (hoogbegaafde) leerling zijn eigen verantwoordelijkheid voor het leren te nemen. De POP krijgt onderpresterende leerlingen weer in beweging. Willeren biedt als POP-docent deze training aan aan onderpresterende hoogbegaafde leerlingen.

POP is ontwikkeld door Stichting Leren Motiveren en wordt gegeven door gecertificeerde POP-docenten. De POP bestaat uit 8-10 bijeenkomsten van een uur.

Voor meer informatie bel 06-57 61 63 81 of gebruik het contactformulier.

Lezingen

Voor ouders en docenten geef ik lezingen over:

  • Hoogbegaafdheid
  • Ouder van een hoogbegaafde tiener, en nu
  • Executieve functies
  • Leerstrategieën
  • Onderpresteren

Voor meer informatie bel 06-57 61 63 81 of gebruik het contactformulier.

Individuele begeleiding

Individuele begeleiding in verband met hoogbegaafdheid en onderpresteren behoort tot de mogelijkheden. Bel 06-57 61 63 81 of gebruik het contactformulier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

*