Ervaringen

Zelfvertrouwen

Arend en Renate, Zwolle
Wij willen jou enorm bedanken voor alles wat je voor Lisa hebt betekend. Mede dankzij jou heeft ze het vertrouwen weer gekregen om het examen te maken. Je bent een topper!

Aanpak van lastige dingen

Rick, Zwolle
Tilja heeft mij geholpen bij het leren van talen. Ik heb geleerd op een andere manier tegen lastige dingen aan te kijken. Ik wist eerst niet wat ik dan moest doen en nu weet ik hoe ik het moet aanpakken. Nu ga ik zelf verder, maar mag altijd nog even whatsappen.

Manieren van leren

Boaz, Zwolle
Bij Tilja heb ik verschillende manieren van leren geleerd. Mindmap en traplopen werken het beste voor mij. Deze twee manieren van leren vind ik fijn om te gebruiken.
Systeemkaartjes, is eigenlijk een beetje hetzelfde als een mindmap, alleen dan in het klein, maar dit vind ik toch iets minder fijn dan een gewone mindmap. Het onderstrepen van belangrijke woorden was niet genoeg voor mij, ik moest er wel iets meer voor doen dan alleen de woorden onderstrepen, dus die werkte niet goed voor mij.

Hulp bij leren

Dieneke, Zwolle
We zijn erg blij met de hulp van Tilja. Judith is beter gaan leren, haar cijfers werden beter en is ze toch nog overgegaan naar HAVO 4.
Zelf zegt ze dat ze veel baat heeft bij de verschillende methodes om de stof onder de knie te krijgen. Daardoor ziet ze beter hoe ze bijvoorbeeld tekst voor geschiedenis moet leren of hoe ze het beste woordjes kan leren. Het geeft haar meer zelfvertrouwen merk ik.

Zelfstandig verder

Milan, Zwolle
Ik heb een aantal keren bijlessen wiskunde gehad van Tilja. Ik leerde bij haar ontdekken wat mijn eigen leerstijl is en hoe ik deze het beste kan inzetten. Hierdoor kan ik nu zelfstandig verder. Mijn resultaten zijn sterk verbeterd en ik kan nu laten zien wat mijn capaciteiten zijn. Als ik nog een keer vastloop kan ik weer bij Tilja terecht, dat ga ik zeker doen.

Yes

Rineke, Zwolle
Yes!!! Milan heeft voor zijn laatste toets wiskunde een 7,9 gehaald .
Hij staat weer voldoende ! Wat een compliment voor zijn en jouw inzet!!!

Achter met rekenen

Wim en Petra, Zwolle
Onze 12-jarige dochter Jet bleef op de basisschool achter met rekenen. Ze kon de slag niet maken. Tilja gaf haar wekelijks bijles in rekenen. Het was prachtig om te zien hoe ze de verschillende opdrachten ineens begon te begrijpen. Hoe dat kwartje viel? Tilja was op een  creatieve manier op zoek gegaan naar de manier van leren van onze dochter. Daar paste ze haar lesmethode op aan. We hebben gezien dat een beter begrip van de leerstof leidt tot meer zelfvertrouwen, en dat is nodig om vraagstukken aan te durven pakken. En die vaardigheid gaat breder dan alleen het rekenen. Met dank daaraan is bij Jet een stevige basis gelegd voor wiskunde op het voortgezet onderwijs. Breuken en procenten zijn ineens bekenden geworden. En van een gelijkzijdige driehoek schiet onze dochter Jet niet meer in de stress.